Despre noi

Stingomat a luat fiinta in anul 2000 avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I. (furtune, racorduri, tevi de refulare) precum si instalatii de stins incendii. Firma noastra asigura service (verificare, reparare si incarcare) pentru toate tipurile de stingatoare si executa lucrari de ignifugare. Produsele companiei se adreseaza sectorului public, industrial cat si celui agricol. Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice ale produselor reprezinta principala preocupare a firmei.

Magazie stingatoare incendiu
Magazie stingatoare incendiu Stingomat

In domeniul protectiei si stingerii incendiilor, Stingomat si-a castigat reputatia prinperformanta si calitate.

Stingomat detine parc propriu de masini, asigurand transportul si livrarea catre beneficiar a produselor din oferta cat si a stingatoarelor care necesita reparare, verificare si intretinere. Inainte de a comanda un stingator va rugam sa verificati clasa de incendiu la care el poate fi folosit. Stingomat detine toate autorizatiile necesare pentru a putea desfasura in bune conditii intreaga activitate.

Compania are peste 10 angajati, personal calificat cu experienta indelungata pe piata din Romania, oferind intotdeauna produse de calitate.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca toata gama de stingatoare si accesorii PSI ale companiei noastre va vor oferi satisfactie garantata.

Stingomat vine in ajutorul Dvs. si va sustine in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra este gata sa va ajute…, nu ezitati sa ne contactati!

Lasă un răspuns